Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om Establo

 

Kläder för alla

Grattis! Nu har du tagit dig till den där tråkiga sidan där vi bara prata om oss själva. Men den här sidan är faktiskt väldigt viktig för oss, för det är här vi kan sätta ord på vad Establo som företag står för och strävar efter - hög service, god produktkunskap, modemedvetenhet, personlig shopping och kläder för alla.

Med 2 stycken butiker i Vetlanda - en inriktad för kvinnor och en inriktad för män - erbjuder vi trendiga kläder till både fest och vardags.

Vi handplockar noggrant ut våra produkter från över 20 leverantörer för ett så brett, konkurrenskraftigt och högkvalitativt utbud som möjligt.

Med vår goda produktkunskap och höga servicenivå gör vi på Establo allt för att du som kund ska få en personlig shoppingupplevelse sedan 2006. Det är lite så vi jobbar!

 

Vi älskar jeans

Vi på Establo älskar jeans! Fast vem gör inte det? Jeansen är ju grunden för hela din outfit. Vare sig du är klädd för jobb, skola, 40-årsfest, festival, buggkurs, trädgårdsarbete eller LAN så är jeansen där för dig, om de är tillräckligt snygga och sköna.

Och precis som jeansen är där för dig vid alla tillfällen så är vi här för dig när det är dags för ett par nya jeans. Med över 1200 par jeans i alla möjliga passformar, modeller, tvättar och storlekar samt mycket kunskap och erfarenhet inom jeans så gör vi alltid allt i vår makt för att hjälpa dig att hitta ett par nya jeans att trivas i. 

Nämnde vi att vi älskar jeans?

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen